Így vidd el a csajodat egymás után többször, három lépésben

Már akkor is okkal bonthatsz pezsgőt, ha egy orgazmust adtál neki: adj egy ötöst, gratulálunk! De ha emelnéd a tétet és az első jackpot után megint feltennéd az összes zsetonodat all-in a vénuszdombra, akkor jól figyelj, itt a manuál.

1: Teremts túlfűtött szexuális hangulatot  Ahogy egy jó ebédet sem lehet úgy elkészíteni, hogy mosatlanul, vágatlanul, fűszerezetlenül beledobálod nyersen a hozzávalókat egy lábosba oszt' vársz, majd lesz valami, úgy a szex sem lesz túl Michelin-csillagos élmény, ha mindenfajta erotikus vibrálás nélkül bele akarsz vágni. Szóval ahelyett, hogy egy csábos: Nagyon teccessz, kúrunk?-ot próbálsz meg, inkább készítsd elő egész nap a terepet az esti aktusra - hogy már doboljon az asztalon a türelmetlenségtől.  Szexuális célzású üzengetések, közös vacsi közben bókok és asztal alatti apró simogatások és a többi finom ravaszság: ha a nő már a konkrét aktus előtt iszonyatúan rá van pörögve a dologra, nagyon-nagyon könnyen el fogja érni az első orgazmusát és sokkal több esélyed van ilyenkor egy másodikat bejátszani. Mondjuk is, hogyan, de tudatosítsd az előjáték és a szexuális vágy felkeltésének a fontosságát – nem minden szexszel kapcsolatos dolog történik szex közben!

2: Hagyd függőben  Miután elérte az első orgazmusát, hagyd a csiklóját pihenni. Az élvezethullám meglovagolása után a nőknek rettentő érzékeny a csiklójuk, a legkisebb érintéstől is hasra fog fordulni, hogy hagyd békén. DE! Ez nem azt jelenti, hogy teljesen hagyd békén: a klitoriális részhez tényleg ne érj, de egyébként viszont a belépőjegyed a második orgazmusához az, ha az első után finoman kényeztetve függőben hagyod.  Aranyszabály, hogy a nőknek gyakran kell az, hogy megéhezzenek; hogy egy kicsit húzzák előttük a mézes madzagot. Miért? Azért, mert ez nagyon ritkán történik velük szexuálisan. A nők legtöbbször azt tapasztalják meg, hogy egy férfi rájuk akarja vetni magát, mindentől függetlenül – azt az esélyt viszont ritkán kapják meg, hogy úgy felforrjon bennük a vágy, hogy már ők húzzák oda a férfi kezét. Szóval az első orgazmusa után gyengéden csókold, cirógasd a testét finoman az ujjbegyeiddel, kezdd el izgatni alig hozzáérve a mellbimbóját, simogasd a combja között – de ne ott – markolj a hajába és húzd hátra a fejét, csókold végig a nyakát; erotikusan mássz rá úgy, hogy kerüld ki a direkt erogén zónákat. Ha az első orgazmusa után nem folytatod a játszadozást, simán be fog aludni (akár egy férfi), viszont ezzel a kéjesen-alig-hozzáérősen-kínzó függőben tartással simán megalapozod a második menetet.

3: Valami új  A második orgazmus nem az első még egyszer, hanem egy totál különböző csúcsraérés. Nem vicc, nem túlzunk, a nők második orgazmusa közel összehasonlíthatatlan az elsővel. Miért? Mert ahogy a férfiaknak is változik a péniszük elég látványosan izgalmi állapotban (és a merevedésnek is jó pár keménységi fokozata van), úgy a nők csiklója is folyton rendeződik az izgalmi hatásra, a csúcszónák lejjebb és feljebb vándorolnak. Általában a második orgazmust a nők nem abban a pózban érik el, ahogy az elsőt; attól a fajta stimulálástól másodjára hiperérzékenyek lesznek. Tippünk: G-pontot érintő szexpózok; leginkább a kutyapózt ajánljuk, vagy azt, hogy a nő legyen fölül (de ezt az első orgazmusa után nem fog akaródznia meghúzni) és finom, nagyon-nagyon finom csiklóizgatás, körkörös, két ujjbegyes mozdulatokkal, olyan gyengén, mint a pillangóláb a virágon vagy ha jobban érthető mint Legolas a törpök fején a Hobbitban; szinte ne is érezze, de azért birizgálja. Vagy ugyanez egy vibrátorral, a legalacsonyabb fokozaton.  Ha hallod és látod az újrakeltett izgalom egyértelmű jeleit (feszülő hát, sóhajok, beléd vagy a lepedőbe markol stb.) akkor SE menj rá keményebben a csiklójára, hagyd meg ebben a kínzóan alig-hozzáérésben. Úgy tűnik, mintha azt akarná, de valószínűleg a teste nem ezt kívánja; túl sok lenne a csiklójának, ha még egyszer erősebben izgatnád. Lassú, finom lepke-legolasláb körzések; meg fog őrülni tőle, olyannyira, hogy hopp! meg is csináltad a második orgazmusát.  Persze minden nő máshogy működik, de a vágy felkeltése és fenntartása mindannyiuk számára ugyanolyan izgató és szexi – ha ezeket a ravasz trükköket beveted, akkor könnyen elérheted, hogy egy aktus alatt többször is elélvezzen – ami pedig nem csak neki extrémjó, hanem neked is orbitális egónövelő, méghozzá jogosan. Ha pedig sikerült, akkor egészségére kapitány úr, tisztelgünk. Cheers!

(Forrás: player.hu)

A cikket a Mrpotencia.hu oldal tette közzé.