7 meglepő tény a felnőttfilmekről (18+)

Azt hitted, hogy csak a nők orgazmusa lehet színlelt? Vagy hogy a férfiaknak egy álom a forgatás? Íme, 7 tény a pornóról! Ha csak annyit tudtál, hogy a hölgyek néha megjátsszák az orgazmust, akkor lesz még itt meglepetés…

1. Egyre kevesebb a stúdió

Ma már egyre kevesebb stúdió forgat filmeket a tengerentúl, és a legtöbb egyéni brand amit látsz, egy nagy cég külön projektje. A stúdiók szerepét egyébként is kezdik átvenni a megosztó oldalak – általában tube végződéssel a címükben –, melyek a generált forgalom után kapják a pénzt, és így nagyobbat is kaszálnak a gyártóknál.

2. Amerikában is többnyire illegális a forgatás

Ezért forgatnak sok ilyen filmet Európában. Az USA-ban ugyanis csak New Hampshire-ben és Los Angelesben legális a pornófilm forgatása és az abban való szereplés.

3. A férfi orgazmus sem mindig igazi

Ha már sokadszor kell felvenni az ejakulációs, „záró” jelenetet, olykor tejet vagy műondót fecskendeznek a férfi péniszébe, és így mutatják be a kívánt eredményt. És te még azt hitted, hogy a pornó fenékig tejfel?

4. A női pedig…

Megvan, amikor mindent összespriccel a nő orgazmus közben? Nos, az a legtöbb esetben kamu.

5. A forgatás büdös

Ezt mindenhol leírják a pornóról. Főleg akkor üt orrba, amikor visszasétálsz a terembe szünetről – az egész napos forgatásnak bizony bukéja van.

6. A merevedésed a te ügyed

James Deen azt állította, hogy élete első forgatása során annyira ideges volt, hogy hiába próbálkozott, nem lett merevedése. Így megkérte a teremben lévőket, hogy forduljanak el, amíg ő elszórakozik a lánnyal. A többiek engedtek a kérésnek, és így elkerülte a teljes felsülést, de ez a sztori is mutatja azt a hozzáállást, amivel a férfiak teljesítményét kezelik a szetten. A merevedés a férfi feladata, és ha szerekkel vagy gyógyszerrel oldja meg az órákon át való erekciót, akkor az is az ő dolga. Viagrát vagy injekciót is magadnak kell hoznod – mondta több férfiszereplő a velük készített interjúk során.

7. Az anyagiak…

Sose hallottam még feministát a pornóiparban való fizetések miatt panaszkodni, pedig itt a nők 1500 dollár körül keresnek egy mezei szexért, míg a férfiak általában 500 dollárnál kezdenek. Ha pasiként nagyobb gázsit keresne valaki, akkor – ha van hozzá ízlése – irány a meleg pornó! Ezt viszont éppen ebből az okból több hetero is megpróbálja. Ők a meleg színészek valódi rémálmai – sokszor a forgatás közepén jelentik be ugyanis, hogy még sincs hozzá kedvük.

(Forrás: men.hu)

A cikket közzétette a MrPotencia.hu oldal.