Öt izgalmas szexpóz a hideg éjszakákra

A szexpózok is tudnak szezonálisak lenni: a szabadban elkövetett kufircolásokkal például nem járnátok jól most, ellenben a jó meleg szobában elkezdődhet a vadulás. Íme öt szexpóz, amivel minden hideg éjszaka nagyon-nagyon forró lesz.

1: Felpolcolva  Ebben a szexi misszionárius-variánsban a hölgy az egyik válladra dobja fel két összezárt lábát, te pedig az ágy mellett állva adhatsz bele apait-anyait. Mivel teljesen összezárja a lábait, a péniszedet sokkal nagyobbnak és mélyebbnek fogja érezni, így például kisebb szerszámmal rendelkezőknek kifejezetten ajánljuk a pózt – és azoknak, akik imádják, ha szűkebbnek érezhetik a barátnőjüket.

2: A lengő szán  Hamár karácsonyi szexpózok, akkor ne hagyd ki ezt a nagyon izgalmas kutyapóz-alapú felállást. Válasszatok egy pénisz-magasságban lévő alkalmatosságot (kanapé, asztal, vagy egy magasabb ágy), majd a hölgy feküdjön hasra úgy, hogy a lábai lelógnak. Kapd a két karodba a combjait, fogd meg a csípőjét és mehet egy nagyon erős, felhúzós menet. A stabilitás érdekében a barátnődnek érdemes a lepedőbe kapaszkodnia, hogy ellentartson a lökéseknek.

3: Egy ünnepi lap dance   Előjátéknak nincs is mesésebb, ha a csajod egy ultraszexi táncot lejt az ágyékod fölött, csavarva magát és kidomborítva csodás adottságait. És ennél még sokkal szexibb, ha közben érzékien lehúzza rólad a nadrágot, majd háttal neked rád ül és meglovagol. Eleinte megfoghatod a csípőjét, hogy segíts neki a jó szög és tempó megtalálásában – aztán csak bízd rá a többit, dőlj hátra és élvezd a showt.

4: Lelógatott misszióslány   Hagyd, hogy minden vér a fejébe szálljon, miközben elképesztő tempóban szexeltek – vagy épp finom érzékiséggel sóhajtozik az ágyról lehanyatló fejjel ebben az erotikus pózban. Ha szeretitek mocskosan csinálni és a barátnőd bevállalós, akkor ebből a pózból nem csak szex lehet, hanem egy kis orális kényeztetésre is ráveheted, ha a hímtagodat beinvitálod a szájába. Ez egy nagyon izgalmas orál póz, viszont ha először csináljátok, legyél nagyon óvatos, fokozatos és kíméletes: így szájba (vagy épp torokba) venni elég megterhelő lehet neki, szóval figyelj rá.

5: Játszóház felnőtteknek  A sima hatvankilencezés azért elég sokunknak nagy izgalom volt tinédzserként – aztán évekkel később könnyen rádöbben az ember, hogy azért ez egy nagyon ártatlan és nem annyira hatékony póz. De ha bevetsz néhány szexjátékot, az máris irdatlanul megdobja a póz erotikáját és izgalmát. Miközben ő például téged kényeztet szájjal, te pedig egy vibrátorral izgatod, a sima 69-hez képest orbitális lesz a különbség, mind izgalmi, mind pedig élvezeti értékben. A vibrátor és a csiklóizgató a te legjobb barátod, ha szeretnéd, hogy hatalmasakat élvezzen a barátnőd, az előjáték fontossága pedig megkérdőjelezhetetlen: mindketten felizgultok és sokkal fantasztikusabb lesz ezután a szex. Úgyhogy hajrá, pörgesd fel az ünnepek alatt is a szexet!

(Forrás: player.hu)

A cikket a potencianövelés szakértője a MrPotencia.hu oldal tette közzé.